Tipul bucătăriei:
Prosciutto, borlotti și salată de roșii fripte
- serveste 2
- Uşor
Această rețetă de salată de prosciutto, borlotti și roșii fripte este foarte ușor de amestecat, gata în mai puțin de 30 de minute și are sub 500 de calorii. Credem că este perfect pentru un prânz sau o cină la mijlocul săptămânii
Faceți această salată de prosciutto, borlotti și roșii, apoi verificați clasicul nostru salată de roșii, supă de roșiipaste cu roșii și altele retete de rosii.
Ingrediente
- rosii 6 mici, tăiate la jumătate
- usturoi 2 cuișoare, tăiate subțiri
- boia dulce afumată 1/4 lingurita
- ulei de masline
- fasole borlotti Tavă de 400 g, clătită și scursă
- prosciutto 75 g
- măsline negre fără sâmburi o mână
- pătrunjel cu frunze plate o mână, tocată grosier
- oțet de sherry 2 lingurite
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 220C/ventilator 200C/gaz 7. Pune roșiile, tăiate în sus, într-o tavă de prăjit. Se împrăștie cu usturoi, boia de ardei și condimente, se stropește cu puțin ulei, apoi se prăjește 15 minute până se înmoaie și devin aurii deasupra. Misto.
-
Pasul 2
Se aranjează pe farfurii fasolea borlotti, prosciutto, roșiile (se păstrează sucurile în tavă) și măslinele, apoi se împrăștie cu pătrunjel. Turnați oțetul de sherry și 1 lingură de ulei în tava de prăjire cu roșii, apoi amestecați în jurul tigaii, amestecând sucul de roșii în dressing și asezonați. Stropiți peste salată și serviți.
Informatii nutritionale
- Kcals 328
- Gras 15.3g
- Saturate 3.2g
- Carbohidrați 20.9g
- Fibră 11.5g
- Proteină 20.9g
- Sare 2.2g