Skip to content

Tipul bucătăriei:

împachetări de pui cajun

Pui Cajun se înfășoară cu slaw zingy

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Condimentul de cajun cumpărat de la magazin transformă pieptul de pui în această rețetă de ambalaj fierbinte și bogată în proteine. Adăugați smântână, coriandru și varză roșie pentru culoare și textură


Încercați această rețetă sănătoasă de înveliș de pui, apoi verificați mai multe rețete sănătoase de pui și rețetele noastre de înveliș cu umpluturi interesante.

Ingrediente

  • piept de pui 2 mari, tăiate în bucăți de mușcătură
  • ulei de floarea soarelui 1 linguriță
  • Condiment Cajun 2 linguri
  • varza rosie ¼, mărunțit
  • ceapa rosie ½, feliat subțire
  • ardei iute roșu 1, feliat subțire (desămânțat dacă nu-ți place prea picant)
  • coriandru o grămadă mică, tocată aproximativ
  • lămâie verde 1, suc
  • smântână acră pe jumătate de grăsime 4 linguri
  • tortilla împachetează 4
  • sos iute a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți bucățile de pui într-un castron și adăugați uleiul, condimentul cajun și multă sare și piper. Se lasa la marinat cateva minute in timp ce faceti prajitura.

  • Pasul 2

    Incarcati varza, ceapa, ardeiul iute si coriandrul intr-un castron cu putin condiment si stoarceti peste sucul de lamaie. Aruncă bine.

  • Pasul 3

    Încălziți o tigaie antiaderentă până când este fierbinte, apoi gătiți puiul timp de 4-5 minute, aruncând în mod regulat, până când este carbonizat și gătit.

  • Pasul 4

    Se întinde 1 lingură de smântână acră pe fiecare folie, se îngrămădesc pe o parte din salată, apoi se acoperă cu bucățile de pui. Stropiți pe niște sos fierbinte și serviți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 549
  • Gras 14.2g
  • Saturează 3.5g
  • Carbohidrați 48.6g
  • Zaharuri 6.6g
  • Fibră 6.5g
  • Proteină 54g
  • Sare 2.2g
.
#Pui #Cajun #înfășoară #slaw #zingy
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *