Tipul bucătăriei:
Pui de susan, varză roșie murată și salată de orez sushi
- servește 2
- Un mic efort
Dacă vă place sushi-ul, dar nu l-ați făcut niciodată, încercați mai întâi această versiune ușoară de salată. Am făcut-o cu varză roșie murată, pui de susan, fasole de soia și orez sushi.
Încercați această rețetă pentru pui de susan, varză roșie murată și salată de sushi, apoi verificați clasicul nostru varza rosie, varză roșie murată, varză roșie fiertă și altele Rețete de varză roșie de Crăciun.
Ingrediente
- orez vin Oțet 4 linguri
- zahăr tos auriu 3 linguri
- morcov 1 mare, mărunțită
- varza rosie ¼ mic, mărunțit
- supă de pui
- file de piept de pui fără piele 1 mare
- orez sushi 100g
- boabe de soia 100g, albite și răcite
- ulei de susan
- semințe de susan negre sau albe prăjit pentru stropire (opțional)
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți oțetul și zahărul într-o tigaie mică până când zahărul se topește. Păstrați 3 linguri de amestec de oțet și zahăr înapoi, apoi puneți morcovul și varza în boluri separate și împărțiți restul amestecului de oțet între ele. Aruncați amestecul și lăsați-l până când sunteți gata să serviți.
-
Pasul 2
Încălziți o tigaie mică cu suficient stoc de pui pentru a acoperi pieptul de pui. Când fierbe, adăugați puiul și gătiți-l ușor timp de 10-12 minute sau până când este gătit, apoi răciți și feliați puiul.
-
Pasul 3
Spălați orezul sushi în apă, apoi scurgeți și repetați de câteva ori pentru a scăpa de amidon. Puneți-l într-o tigaie cu 150ml apă. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți și coborâți focul. Gatiti timp de 12-15 minute pana cand apa este absorbita, apoi inclinati-o pe o farfurie pentru a se racori. Presară peste amestecul de oțet rezervat.
-
Pasul 4
Aranjați orezul pe farfurii cu legumele murate și fasolea. Adăugați puiul și presărați câteva picături de ulei de susan și câteva semințe de susan.
Informatii nutritionale
- Kcals 515
- Gras 5.8g
- Carbohidrați 79,9g
- Fibră 8.8g
- Proteină 31.4g
- Sare 0,4g