Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de pui cu o oala cu praz si fasole

Pui într-o singură oală, praz și fasole

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această rețetă de pui dintr-o oală cu praz și fasole este foarte ușoară și are sub 500 de calorii – perfectă pentru o masă sănătoasă la mijlocul săptămânii


Ingrediente

  • eşalotă 2, feliate
  • praz 2 medii, spălate și tăiate felii
  • țelină ½ (aproximativ 300 g), curățat și tăiat cubulețe
  • ulei
  • usturoi 1 cuișoare, tocat
  • fasole de unt 2 cutii de 400 g, clătite și scurse
  • cimbru de lamaie 4 crengute
  • supă de pui 150 ml
  • piept de pui fara piele 4

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Pune șoapta, prazul și țelina într-o tavă adâncă, se amestecă cu 1 lingură ulei, se condimentează și se coace timp de 20 de minute. Adăugați usturoiul, fasolea și cimbrul, apoi adăugați bulionul, amestecați și așezați deasupra piepții de pui. Se condimentează și se fierbe timp de 20 de minute, până când puiul este gătit.

Informatii nutritionale

  • Kcals 334
  • Gras 7.7g
  • Saturate 1.6g
  • Carbohidrați 19.3g
  • Fibră 12g
  • Proteină 40,7g
  • Sare 0,4g
.
#Pui #întro #singură #oală #praz #și #fasole
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *