Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pui prăjit cu rodie cu salată de grâu bulgar

Pui prăjit cu rodie cu salată de grâu bulgar

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 1
  • Puțin efort

Rețetă ușoară și sănătoasă de pui prăjit cu rodie și salată de grâu bulgar. Gata in 40 de minute si sub 500 de calorii


Încercați această răsucire a unui pui la friptură sau faceți aici rețeta noastră clasică de pui la friptură.

Ingrediente

  • grâu bulgar 50 g
  • sultane 20 g
  • şofran o ciupitura
  • piept de pui fara piele 1
  • ulei
  • melasa de rodie 1 lingurita, plus mai mult de servit
  • ceapa rosie ½ mic, tăiat mărunt
  • fulgi de migdale 1 lingura, prajita
  • otet de vin rosu 1 lingura
  • rachetă o mână

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se acoperă grâul bulgar cu apă clocotită, se acoperă cu folie alimentară și se lasă să se absoarbă 10-15 minute. Scurgeți bine. Turnați 1 lingură apă fierbinte dintr-un ibric peste sultane și șofran într-un castron mic.

  • Pasul 2

    Frecați pieptul de pui cu 1 lingură ulei, stropiți cu melasă de rodie și asezonați. Se prăjește timp de 20-30 de minute până când este fiert.

  • Pasul 3

    Aruncați ceapa roșie, fulgi de migdale, oțetul de vin roșu și bulgarul și asezonați. Adaugă sultanele și sucul lor și asezonează bine. Se amestecă rucola cu salata și se servește cu puiul tăiat felii. Stropiți cu mai multă melasă de rodie.

Informatii nutritionale

  • Kcals 493
  • Gras 15g
  • Saturate 1.9g
  • Carbohidrați 49,5g
  • Fibră 10.8g
  • Proteină 34.5g
  • Sare 0,2g
#Pui #prăjit #rodie #salată #grâu #bulgar
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *