Tipul bucătăriei:
Quesadilla cu spanac și feta cu salsa de roșii
- serveste 2
- Uşor
Mâncarea noastră confortabilă, rapidă și ușoară. Trucul pentru a păstra tortillale de făină împreună este să nu le umpleți prea mult cu spanac și feta. Servite cu o salsa proaspătă de roșii de casă, acestea vor ajunge cu siguranță la fața locului pentru o masă sau o gustare la mijlocul săptămânii
Ingrediente
- roșii de viță de vie 4, însămânțate și tăiate cubulețe
- ceapa rosie ½, tăiat cubulețe
- ardei iute roșu 1, însămânțat și tăiat cubulețe
- coriandru ½ buchet, tocat grosier
- otet de vin rosu 1 lingura
- lămâie verde ½, suc
- feta cu conținut scăzut de grăsimi 75g, maruntita
- ceapa verde 2, feliate
- spanac 200g, ofilit și stors uscat
- Tortilla de făină 4, mare
Metodă
-
Pasul 1
Se amestecă roșiile, ceapa, ardeiul iute și coriandru împreună cu oțetul și sucul de lămâie. Asezoneaza bine. Amesteca feta, ceapa primavara, spanacul si asezoneaza. Împărțiți amestecul de feta în două tortilla și apăsați alte tortilla pe fiecare.
-
Pasul 2
Prăjiți fiecare quesadilla până când partea inferioară este aurie, brânza se topește și ceapa este moale. Întoarceți tortilla și prăjiți pe cealaltă parte până sunt fierte.
Informatii nutritionale
- Kcals 345
- Gras 6.6g
- Carbohidrați 55.2g
- Fibră 6.3g
- Proteină 16.8g
- Sare 1.7g