Skip to content

Tipul bucătăriei:

7227

Rigatoni cu ciuperci și ragu de vin roșu

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Cel mai bun fel de mâncare cu paste cu ciuperci – pentru o masă rece de seară la mijlocul săptămânii pentru doi. Un sos de ciuperci și vin roșu foarte savuros, care durează mai puțin de jumătate de oră pentru a se prepara, se aruncă în paste, alegeți rigatoni, astfel încât sosul să se agațe de crestele din tuburi. Se serveste cu o stropire de parmezan si o salata verde.


Ingrediente

  • rigatoni 150 g
  • unt 25 g
  • ceapă 1, decojit și ras pe partea aspră a răzătoarei
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobită
  • ciuperci de câmp sau portobello 250 g, feliate
  • vin roșu 175 ml
  • cimbru câteva crengute
  • piure de tomate 1 lingura
  • stoc de legume 200 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Gătiți pastele urmând instrucțiunile de pe pachet.

  • Pasul 2

    Se incinge untul intr-o tigaie si se adauga ceapa si usturoiul, apoi se calesc 3 minute. Adăugați ciupercile și gătiți până se înmoaie și devin aurii, aproximativ 6-7 minute. Se adauga vinul, cimbrul, piureul de rosii si supa, apoi se fierbe 15 minute pana se ingroasa putin.

  • Pasul 3

    Scurge pastele și amestecă cu sosul.

Informatii nutritionale

  • Carbohidrați 64,7g
  • Proteină 12.8g
  • Gras 12.8g
  • Sare 1.34g
  • Fibră 5g
#Rigatoni #ciuperci #și #ragu #vin #roșu
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *