Skip to content

Tipul bucătăriei:

Risotto cu fasole, pecorino și lămâie

Risotto cu fasole, pecorino și lămâie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Puțin efort

Fasolea, un superaliment subestimat, fură spectacolul în ceea ce este cu siguranță una dintre cele mai bune rețete de risotto ale noastre. Pecorino face ca acest fel de mâncare să aibă un gust cu adevărat special, perfect ca început.


Încercați acest risotto cu fasole, pecorino și lămâie, apoi verificați risotto-ul nostru vegetarian, lasagna vegetariană, musaca vegetariana și altele retete vegetariene.

Ingrediente

  • eşalotă 4
  • usturoi 1 cuișoare
  • unt 2 butoane
  • orez arborio 300 g
  • vin alb 1 pahar
  • stoc de legume 1,5 litri
  • fasole cu păstăi duble 200 g
  • lămâie 1
  • pecorino 50 g, ras

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti 4 salote tocate marunt si 1 catel de usturoi zdrobit usor intr-un nod mare de unt pana se inmoaie.

    Adăugați 300 g de orez arborio și amestecați până când boabele devin strălucitoare. Dati focul apoi adaugati 1 pahar de vin alb si barbotati pana se absoarbe.

    Adăugați 1,5 litri de supă de legume puțin câte puțin până când orezul este fraged, dar mai are puțin. Se amestecă 200 g de fasole cu păstăi duble cu un alt nod de unt, coaja de ½ lămâie și 25 g de pecorino ras.

    Se serveste deasupra cu inca 25 g de pecorino ras si coaja de la jumatate de lamaie ramasa.

#Risotto #fasole #pecorino #și #lămâie
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *