Skip to content

Tipul bucătăriei:

7111

Roșii coapte cu oregano și pecorino

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Cea mai buna reteta de rosii coapte. Roșiile sunt cele mai bune la sfârșitul verii, în august și septembrie, când au avut o doză bună de soare. Utilizați diferite forme și dimensiuni pentru acest fel de mâncare pentru a-l face să arate interesant. Face un fel principal vegetarian bun pentru doi sau o garnitură pentru patru.


Ingrediente

  • rosii 500g, un amestec de soiuri
  • oregano 4 crengute
  • usturoi 2 cuișoare, tăiate subțiri
  • măsline sau ulei
  • brânză pecorino 35 g, ras

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Tăiați o talie în jurul fiecărei roșii cu un cuțit ascuțit și împachetați roșiile într-un vas de copt puțin adânc. Scoateți frunzele de oregano și presărați-le peste și în jurul roșiilor, împreună cu usturoiul. Se toarnă peste un melc bun de ulei de măsline și se condimentează bine. Se coace 35 de minute apoi se presara branza si se dau la cuptor pentru 10 minute. Serviți cu pâine prăjită.

Informatii nutritionale

  • Kcals 188
  • Carbohidrați 8.8g
  • Proteină 8.5g
  • Gras 13.5g
  • Sare 0,39g
  • Fibră 2.7g
#Roșii #coapte #oregano #și #pecorino
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *