Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rucola, carne de vită prăjită și salată de eșalotă

Rucola, carne de vită prăjită și salată de eșalotă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Friptura prăjită face o salată de cină sățioasă, dar sănătoasă, combinată cu eșalotă, rucola și un dressing proaspăt de lămâie. Pe masă în 15 minute, aceasta este o rețetă rapidă după lucru pentru doi.


Ingrediente

  • eşalotă 2 mici, decojite și tăiate în bucăți
  • lămâie 1, suc
  • file de friptură 1
  • ulei de masline
  • rachetă 4 pumni mari

Metodă

  • Pasul 1

    Înmuiați şalota în jumătate din zeama de lămâie. Ungeți friptura cu ulei și asezonați bine. Gatiti la foc mare 2 minute pe fiecare parte. Se lasa sa se odihneasca 5 minute apoi se taie felii subtiri. Prinde orice suc și adaugă-le la sucul de lămâie rămas cu suficient ulei de măsline pentru a face o vinegretă.

    Arunca rucola cu salota scursa si imbraca cu vinegreta. Top cu carne de vită.

Informatii nutritionale

  • Kcals 180
  • Gras 13.1g
  • Carbohidrați 1.2g
  • Fibră 0,8g
  • Proteină 14.5g
  • Sare 0,08g
#Rucola #carne #vită #prăjită #și #salată #eșalotă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *