Tipul bucătăriei:
Salată BLT cu ou poșat și crutoane
- serveste 1
- Uşor
Cel mai bun BLT cu o întorsătură. O salată cu pancetta în loc de bacon și acoperită cu un ou poșat și crutoane de casă pentru o masă perfectă la mijlocul săptămânii.
Faceți salata noastră BLT cu ou poșat și crutoane, apoi încercați și pâinea noastră de ceapă primăvară BLT.
Ingrediente
- ciabatta 20 g, tăiate în cuburi de 2 cm
- ulei de usturoi 1 lingura
- lămâie ½, cu coaja si zeama
- piper negru ¼ linguriță, zdrobită
- panceta 2 felii
- rachetă o mână de frunze
- rosii cherry 6, feliate
- ou 1, braconat pentru a servi
- ulei de masline
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se amestecă cuburile de ciabatta cu uleiul de usturoi, coaja de lămâie, piper și un praf de sare. Se împrăștie pe o tavă de copt și se coace timp de 10-15 minute, sau până devin aurii și crocante. Pancetta la grătar câteva minute pe fiecare parte până devine crocantă. Pune rucola și roșiile pe o farfurie. Adăugați pancetta crocantă, oul poșat și presărați peste crutoane. Se amestecă sucul de lămâie cu 1 lingură ulei de măsline, se condimentează și se toarnă peste salată.
Informatii nutritionale
- Kcals 286
- Gras 21.1g
- Carbohidrați 16.5g
- Fibră 4.6g
- Proteină 8g
- Sare 1.3g