Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Salata Antipasti

Salata de antipasti

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 12
  • Uşor

Această salată italiană de anghinare și peppadew are doar 95 de calorii, masa perfectă rapidă și ușoară la mijlocul săptămânii. Serviți cu pâine crustă pentru a absorbi vinaigreta de muștar și adăugați prosciutto dacă doriți niște proteine


Ingrediente

  • frunze de salată amestecate 400g (2 pungi)
  • inimioare de anghinare Borcan de 200 g, scurs
  • peppadews 100g, scurs
  • țelină 1 inimă, feliată
  • ceapa rosie 2 mici, feliate

ÎMBRACȚIE

  • otet de vin rosu 4 linguri
  • ulei de măsline extra virgin 6 linguri
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • mustar Dijon ½ linguriță
  • zahăr pudră 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Pune într-un bol frunzele de salată, inimile de anghinare, peppadews, țelina și ceapa. Adăugați ingredientele pentru dressing într-un borcan de sticlă cu capac montat, asezonați și agitați bine. Se toarnă peste salată chiar înainte de servire și se amestecă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 95
  • Gras 8.3g
  • Saturate 1.1g
  • Carbohidrați 4.7g
  • Fibră 1.2g
  • Proteină 0,7g
  • Sare 0,32g
#Salata #antipasti
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *