Tipul bucătăriei:
Salata de antipasti
- serveste 12
- Uşor
Această salată italiană de anghinare și peppadew are doar 95 de calorii, masa perfectă rapidă și ușoară la mijlocul săptămânii. Serviți cu pâine crustă pentru a absorbi vinaigreta de muștar și adăugați prosciutto dacă doriți niște proteine
Ingrediente
- frunze de salată amestecate 400g (2 pungi)
- inimioare de anghinare Borcan de 200 g, scurs
- peppadews 100g, scurs
- țelină 1 inimă, feliată
- ceapa rosie 2 mici, feliate
ÎMBRACȚIE
- otet de vin rosu 4 linguri
- ulei de măsline extra virgin 6 linguri
- usturoi 1 cuișoare, zdrobit
- mustar Dijon ½ linguriță
- zahăr pudră 1 lingura
Metodă
-
Pasul 1
Pune într-un bol frunzele de salată, inimile de anghinare, peppadews, țelina și ceapa. Adăugați ingredientele pentru dressing într-un borcan de sticlă cu capac montat, asezonați și agitați bine. Se toarnă peste salată chiar înainte de servire și se amestecă.
Informatii nutritionale
- Kcals 95
- Gras 8.3g
- Saturate 1.1g
- Carbohidrați 4.7g
- Fibră 1.2g
- Proteină 0,7g
- Sare 0,32g
#Salata #antipasti