Tipul bucătăriei:
Salată de conopidă prăjită Sumac și pui cu iaurt de mentă
- servește 2
- Uşor
Gata în mai puțin de 30 de minute, acest fel de mâncare de conopidă prăjită cu pui și lămâie roșie face o masă perfectă, rapidă și ușor, fără gluten, fără gluten, pentru doi
Încercați această răsucire pe un pui fript sau faceți rețeta noastră clasică de pui fript. De asemenea, avem mai multe rețete delicioase de salată de pui.
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- ulei de masline
- sumac 2 lingurițe
- chimen măcinat ½ linguriță
- conopidă ½, tăiat în flori
- piept de pui fără piele 1
- mentă o grămadă mică, frunzele tocate mărunt
- usturoi ½ cuișor mic, zdrobit
- iaurt fără grăsimi 100 ml
- ceapa rosie ½, feliată mărunt
- sultane 2 linguri
- otet de vin rosu 1 linguriță
- patrunjel cu frunze plate o mână de frunze
Metodă
-
Pasul 1
Se încălzește cuptorul la 200 ° C / ventilator 180 ° C / gaz 6. Se amestecă 1 linguriță de ulei, sumacul, chimenul și ceva condiment într-un castron mare. Adăugați conopida și pieptul de pui și aruncați uleiul condimentat.
-
Pasul 2
Trageți pe o tavă sau o foaie de copt superficială și prăjiți-le timp de 15-20 de minute până când puiul este fiert și conopida este ușor carbonizată și fragedă. Se lasa putin la racit.
-
Pasul 3
Se amestecă menta, usturoiul și iaurtul cu ceva condiment. Într-un castron separat amestecați ceapa roșie, sultanele, oțetul de vin roșu și 1 linguriță de ulei. Tăiați sau tăiați carnea de pui și adăugați amestecul de ceapă roșie cu conopida. Aruncați, apoi adăugați pătrunjelul. Includeți pe 2 farfurii cu o lingură de iaurt de mentă.
Informatii nutritionale
- Kcals 291
- Gras 5.2g
- Saturează 0,8g
- Carbohidrați 34.3g
- Zaharuri 30.3g
- Fibră 4.8g
- Proteină 24.2g