Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Reteta Pesto De Dovlecei Cu Salata De Mazare si Anghinare

Salata de dovlecei, mazare si anghinare cu pesto de fistic

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această rețetă de salată de dovlecei, mazăre și anghinare cu pesto de fistic este vegană, cu conținut scăzut de calorii, fără gluten și gata în doar 20 de minute


*Această rețetă nu conține gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • fistic decojit 2 linguri, prăjite
  • busuioc o grămadă, frunze culese
  • usturoi 1 cuișoare mic, zdrobit
  • lămâie ½, cu coaja si zeama
  • ulei de masline
  • dovlecei 2, tuns
  • mazăre proaspătă sau congelată (decongelat) 100g
  • inimioare de anghinare 6 din borcan, feliate
  • rucola sau frunze de salată

Metodă

  • Pasul 1

    Pune jumătate din fistic, toate frunzele de busuioc, usturoiul, zeama de lămâie și coaja și amestecă într-un blender mic până la o pastă. Se adaugă 1 linguriță de ulei și se condimentează. Slăbiți cu mai multă zeamă de lămâie sau apă dacă aveți nevoie, pentru a face un pesto.

  • Pasul 2

    Treceți dovleceii printr-un spiralizator sau curățați-le în benzi lungi și subțiri cu un curățător de legume, apoi tăiați-le în fâșii subțiri. Se pune intr-un bol cu ​​mazarea, anghinarea si rucola. Tăiați fisticul rămas și adăugați-l în bol. Se toarnă peste pesto și se amestecă cu salata. Îngrămădiți pe farfurii.

Informatii nutritionale

  • Kcals 277
  • Gras 17.5g
  • Saturate 2.2g
  • Carbohidrați 13.2g
  • Zaharuri 6.9g
  • Fibră 9.9g
  • Proteină 11.7g
  • Sare 1.4g
.
#Salata #dovlecei #mazare #anghinare #pesto #fistic
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *