Skip to content

Tipul bucătăriei:

2495

Salată de fasole Cannellini, avocado și prosciutto

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Puțin efort

Utilizați fasole conservată pentru a stimula o salată de roșii proaspete. Cu prosciutto și avocado, aceasta este o alimentație sănătoasă în stil italian, ideală pentru prânzul de la mijlocul săptămânii sau de weekend.


Urmărește videoclipul nostru de 20 de secunde pentru cel mai simplu mod de a împroșca un avocado…

Ingrediente

  • roșii prune baby 250 g
  • fasole cannellini 2 cutii de 400 g, clătite și scurse
  • avocado 2, feliate
  • prosciutto 8 felii, rupte
  • busuioc o mână de frunze, mărunțite
  • lămâie 1, suc și zestă
  • ulei de masline

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie și gătește roșiile câteva minute până când încep să se înmoaie și să spargă. Aranjați fasolea, avocado, prosciutto și busuiocul pe un platou mare și adăugați roșiile. Bateți sucul și coaja de lămâie cu 3 linguri de ulei de măsline și asezonați. Se toarnă peste salată și se amestecă ușor totul. Se presara peste putin busuioc pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 217
  • Gras 15.1g
  • Carbohidrați 11.4g
  • Fibră 2.5g
  • Proteină 8.8g
  • Sare 1.2g
#Salată #fasole #Cannellini #avocado #și #prosciutto
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *