Skip to content

Tipul bucătăriei:

1794

Salată de fasole Cannellini cu roșii cherry fripte și chorizo

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această salată de fasole cannellini rapidă și ușoară este plină de aromă și este gata în doar 30 de minute. Chorizo-ul face ca această salată să se simtă mai mult ca un răsfăț. Este perfect pentru prânz sau pentru o cină mai ușoară.


Ingrediente

  • roșii cherry 250 g, tăiate la jumătate
  • ulei de masline 2 linguri
  • fasole cannellini 1 tavă de 400 g
  • chorizo 50 g, feliate și tăiate în sferturi
  • ceapa rosie 1 mic, taiat cubulete
  • oțet de sherry 1 lingura
  • Miere 1 lingura
  • frunze de salata pungă de 50 g

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180c/160c ventilator/gaz 4. Puneți roșiile pe o tavă de copt și stropiți cu puțin ulei. Se condimentează și se prăjește timp de 20 de minute și apoi se scoate.

  • Pasul 2

    Scurgeți și clătiți fasolea. Pune într-un castron.

  • Pasul 3

    Prăjiți chorizo-ul într-o tigaie antiaderentă până devine crocant, apoi scurgeți-l pe hârtie de bucătărie. Ștergeți tigaia și adăugați uleiul de măsline, ceapa și condimentele. Gatiti 5 minute, apoi adaugati otetul si reduceti la jumatate. Adăugați mierea și amestecați pentru a se emulsiona.

  • Pasul 4

    Turnați dressingul cald peste fasole și amestecați. Adăugați chorizo-ul, roșiile și frunzele de salată și amestecați din nou. Împărțiți între 2 farfurii.

Informatii nutritionale

  • Kcals 365
  • Carbohidrați 35.5g
  • Proteină 16g
  • Gras 18.7g
  • Sare 1,71g
  • Fibră 8.6g
#Salată #fasole #Cannellini #roșii #cherry #fripte #și #chorizo
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *