Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de salata de fasole cu fenicul

Salată de fasole și fenicul

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această salată de fasole și fenicul este plină de arome proaspete, crocante, cu lămâie zestă și puțină chilli. Este un aperitiv grozav sau o salată secundară. Fasolea este cea mai bună în timpul lunilor de vară


Ingrediente

  • fenicul 1 bec, tăiat subțire. O mandolină va face acest lucru foarte ușor (păstrați orice vârfuri pufoase)
  • fasole lată 4 pumni (aproximativ 200 g), fierte timp de 3 minute și coaja gri decojită
  • ardei iute roșu 1, tocat fin
  • lămâie 1, suc
  • șalotă 1, tocat fin
  • ulei de masline

Metodă

  • Pasul 1

    Aranjați feniculul pe o farfurie mare. Aruncați fasolea cu ardeiul iute, sucul de lămâie, ceașota și un strop de ulei de măsline și asezonați. Cu lingura peste fenicul. Se presară peste orice vârf de fenicul.

Informatii nutritionale

  • Kcals 110
  • Gras 6.5g
  • Carbohidrați 7.5g
  • Fibră 7.3g
  • Proteină 5.9g
  • Sare 0,07g
#Salată #fasole #și #fenicul
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *