Tipul bucătăriei:
Salată de fasole și verdeață
- serveste 4
- Puțin efort
Această salată de fasole și verdeață este cina perfectă de la mijlocul săptămânii. Ușor de făcut și de mare valoare, această salată este plină de aromă cu un oțet de vin roșu și sos de muștar Dijon. Adăugați niște pui mărunțit sau feta mărunțită, dacă doriți
Urmărește videoclipul nostru de 20 de secunde pentru cel mai simplu mod de a împroșca un avocado…
Ingrediente
- fasole roșie Tavă de 400 g, clătită și scursă
- Fasole verde 100 g, albite și tăiate în bucăți de 3 cm
- tulpină sau broccoli 200 g, tăiate în bucăți mici și albite
- avocado 1 mic, decojit și tăiat cubulețe
- țelină 2 tulpini, feliate
- ceapa rosie ½, tocat fin
- pui de nasturel o mână bună
- otet de vin rosu 2 linguri
- mustar Dijon 1 lingura
- ulei de masline
- pâine crustă a servi
Metodă
-
Pasul 1
Pune primele 7 ingrediente într-un bol. Se amestecă oțetul și muștarul, apoi se amestecă cu 3 linguri de ulei de măsline și se asezonează. Se adaugă în salată, se amestecă totul și se servește cu crusta de pâine.
Informatii nutritionale
- Kcals 211
- Gras 14.3g
- Carbohidrați 13.3g
- Fibră 6.8g
- Proteină 7.2g
- Sare 0,8g
#Salată #fasole #și #verdeață