Skip to content

Tipul bucătăriei:

Salata de anghinare cu fasole verde si rosii reteta

Salată de fasole verde, roșii și anghinare

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această salată delicioasă, sănătoasă, este plină de aromă, cu inimioare de anghinare, măsline și fasole verde. Se serveste stropite cu un dressing de mustar de Dijon si otet de vin rosu.


Ingrediente

  • fasole verde fină 200 g, tăiate
  • roșii prune baby 10, înjumătățit
  • inimioare de anghinare Tavă de 400 g, scursă și tăiată în sferturi
  • ceapa rosie ½, tocat

ÎMBRACȚIE

  • măsline negre 10, fără sâmburi și tocate
  • mustar Dijon 1 lingura
  • otet de vin rosu 1 lingura
  • ulei de măsline extra virgin 3 linguri
  • busuioc o mână mare, tocată

Metodă

  • Pasul 1

    Se fierbe fasolea si se scurge, apoi se usuca pe un prosop si se pune intr-un castron mare cu rosiile, anghinarea si ceapa. Pune măslinele, muștarul, oțetul și uleiul de măsline într-un borcan mic cu un capac și asezonează. Se agită bine și se toarnă peste salată. Se presara busuioc pentru a termina.

Informatii nutritionale

  • Kcals 141
  • Gras 10.5g
  • Saturate 1.4g
  • Carbohidrați 8.6g
  • Fibră 4.2g
  • Proteină 3.5g
  • Sare 0,76g
#Salată #fasole #verde #roșii #și #anghinare
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *