Tipul bucătăriei:
Salată de fasole verde, roșii și anghinare
- serveste 4
- Uşor
Această salată delicioasă, sănătoasă, este plină de aromă, cu inimioare de anghinare, măsline și fasole verde. Se serveste stropite cu un dressing de mustar de Dijon si otet de vin rosu.
Ingrediente
- fasole verde fină 200 g, tăiate
- roșii prune baby 10, înjumătățit
- inimioare de anghinare Tavă de 400 g, scursă și tăiată în sferturi
- ceapa rosie ½, tocat
ÎMBRACȚIE
- măsline negre 10, fără sâmburi și tocate
- mustar Dijon 1 lingura
- otet de vin rosu 1 lingura
- ulei de măsline extra virgin 3 linguri
- busuioc o mână mare, tocată
Metodă
-
Pasul 1
Se fierbe fasolea si se scurge, apoi se usuca pe un prosop si se pune intr-un castron mare cu rosiile, anghinarea si ceapa. Pune măslinele, muștarul, oțetul și uleiul de măsline într-un borcan mic cu un capac și asezonează. Se agită bine și se toarnă peste salată. Se presara busuioc pentru a termina.
Informatii nutritionale
- Kcals 141
- Gras 10.5g
- Saturate 1.4g
- Carbohidrați 8.6g
- Fibră 4.2g
- Proteină 3.5g
- Sare 0,76g
#Salată #fasole #verde #roșii #și #anghinare