Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Salată de fenicul

Salată de fenicul

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 4 ca lateral
  • Uşor

O rețetă de salată de fenicul foarte simplă, cu melasă de rodie și pansament sumac. Folosiți o mandolină sau un cuțit ascuțit pentru a felia feniculul cât mai subțire posibil


Încercați această rețetă de salată de fenicul, apoi verificați salata noastră grecească, salată de pană și salată siciliană, precum și mai multe rețete de fenicul.

Ingrediente

  • fenicul 2 becuri, feliate foarte subțiri
  • ulei de măsline extra virgin 2 linguri
  • melasă de rodie 1 lingură
  • lămâie ½, suc
  • sumac 1 lingură
  • mentă o mână de frunze

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți feniculul tăiat subțire într-un castron plin cu apă cu gheață pentru a înmuia timp de 10 minute, apoi scurgeți foarte bine – acest lucru îl face foarte crocant și crocant. Vârful pe un platou sau o farfurie de servire.

  • Pasul 2

    Se amestecă uleiul, melasa de rodie, zeama de lămâie, ½ sumac și ceva condiment. Se toarnă peste tot feniculul și apoi se presară peste sumacul rămas și se împrăștie cu frunze de mentă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 103
  • Gras 6g
  • Saturează 0,9g
  • Carbohidrați 8.4g
  • Zaharuri 7.6g
  • Fibră 3.9g
  • Proteină 1.9g
  • Sare 0,3g
.
#Salată #fenicul
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast