Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de salată de friptură, sfeclă roșie și sparanghel

Salată de friptură, sfeclă roșie și sparanghel

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Friptura este întotdeauna un răsfăț pentru noi. Această salată de friptură cu sparanghel și sfeclă roșie este perfectă pentru o cină mai ușoară în timpul lunilor de vară. Are mai puțin de 300 de calorii pe porție și este gata în mai puțin de 30 de minute!


Ingrediente

  • friptură de crupă 250g, grăsime complet tăiată
  • sparanghel 6 sulițe, tăiate
  • rachetă sălbatică 50 g
  • sfeclă roșie fiartă 4 mici, tăiate felii

ÎMBRACȚIE

  • crema de hrean 1 lingura
  • cremă proaspătă cu jumătate de grăsime 2 linguri
  • lămâie 1, suc și zestă

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge o tigaie antiaderentă și asezonează bine carnea. Se rumenește 3-4 minute pe fiecare parte (mai mult dacă este foarte groasă) și se lasă să se odihnească 10 minute. Se feliază subțire și se lasă deoparte.

  • Pasul 2

    Albește sau grătar sulițele de sparanghel.

  • Pasul 3

    Pentru a face dressingul, amestecați hreanul, crème fraîche și sucul de lămâie împreună cu condimentele.

  • Pasul 4

    Asamblați farfuriile cu feliile de vită, sparanghelul, rucola și sfecla roșie și puneți dressingul peste fiecare. Presărați coaja de lămâie peste tot.

Informatii nutritionale

  • Kcals 250
  • Gras 8.6g
  • Carbohidrați 11g
  • Fibră 3.2g
  • Proteină 32.8g
  • Sare 0,58g
#Salată #friptură #sfeclă #roșie #și #sparanghel
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *