Tipul bucătăriei:
Salată de ghimbir thailandez
- servește 2-3
- Uşor
O salată mărunțită de varză, morcov, castraveți și edamame, făcută delicios cu nuci, cu un sos de arahide și sos de lime
Această rețetă de salată de ghimbir thailandez este adaptată din Unt de arahide: mic dejun, prânz, cină, miezul nopții de Tim Lannan și James Annabel (11,99 GBP, Hardie Grant).
Ingrediente
- varză 300g (folosiți roșu, alb sau un amestec), mărunțit
- morcov 150g, ras
- castravete 1, înjumătățit pe lungime, semințe îndepărtate și feliate subțire
- edamame 60g, fiert și decojit
- ceapă 1, feliat subțire
- coriandru o mână, tocată, plus un plus de servit
- arahide tocate a servi
ÎMBRĂCĂMINTE
- unt de arahide crocant 60g
- otet de orez 2 linguri
- ulei de susan prăjit 3 linguri
- lămâie verde 1, suc pentru a face 2 linguri
- sos de soia 1 lingură
- ghimbir Bucată de 2cm, feliată subțire
Metodă
-
Pasul 1
Pentru a face pansamentul, amestecați toate ingredientele într-un robot de bucătărie sau într-un blender până se omogenizează.
-
Pasul 2
Combinați toate ingredientele salatei, cu excepția arahidei, într-un castron de salată, turnați peste dressing și amestecați bine. Se ornează cu arahide și mai mult coriandru de servit.
Informatii nutritionale
- Kcals 364
- Gras 23.3g
- Saturează 3.6g
- Carbohidrați 21.6g
- Zaharuri 17g
- Fibră 10.5g
- Proteină 11.7g
- Sare 1g
#Salată #ghimbir #thailandez