Tipul bucătăriei:
Salată de grâu bulgar, feta și broccoli
- serveste 2
- Uşor
O masă vegetariană super-rapidă făcută cu grâu bulgar. Cu feta și broccoli, aceasta este o salată substanțială din felul principal care poate fi servită ca garnitură pentru patru sau ca principal pentru doi. Usturoiul, lămâia și uleiul de măsline sunt turnate prin amestec cu celelalte ingrediente pentru a face un dressing instantaneu.
Ingrediente
- grâu bulgar (crăpat). 75 g
- Vârfuri de broccoli Tederstem 125 g
- lămâie 1, suc
- ulei de masline
- usturoi ½ cățel, zdrobit
- feta 100 g
- rosii 2, tăiate cubulețe
- nuci de pin 2 linguri, prăjite
- pătrunjel cu frunze plate un buchet mic, tocat
Metodă
-
Pasul 1
Puneți bulgarul într-o cratiță cu apă clocotită cu sare. Luați de pe foc, acoperiți și lăsați la macerat timp de 10-15 minute. Scurgeți bine. Albește broccoli până când se înmoaie, dar încă verde strălucitor. Se amestecă bulgarul cu toate celelalte ingrediente și se asezonează.
Informatii nutritionale
- Kcals 469
- Carbohidrați 34.6g
- Proteină 16.1g
- Gras 30.5g
- Sare 1,88g
- Fibră 3.3g
#Salată #grâu #bulgar #feta #și #broccoli