Skip to content

Tipul bucătăriei:

16616

Salată de linte și pancetta cu salsa verde

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 3-4
  • Uşor

O rețetă rapidă și ușoară pentru o masă gustoasă la prânz sau o cină rapidă. Gata în cincisprezece minute, salsa verde punchy adaugă un plus de aromă lintei și pancetei.


Ingrediente

  • linte verde cutie de 400 g
  • usturoi 1 cuișoare
  • mustar granulat 1 lingura
  • rachetă 50 g
  • pătrunjel tocat 1 lingura
  • oțet balsamic 1 lingura
  • ulei de masline 4 linguri
  • panceta 75 g, fierte și tăiate cubulețe
  • anghinare la grătar 100g, tocat
  • roșie 1, tăiate cubulețe
  • feta mână, sfărâmată

Metodă

  • Pasul 1

    Scurgeți și clătiți lintea verde. Pentru a face salsa verde, amestecați cățelul de usturoi, muștarul boabe, rucola, pătrunjelul tocat, oțetul balsamic și uleiul de măsline într-un blender până la omogenizare, apoi condimentați.

    Se toarnă ¾ peste linte, se adaugă pancetta tăiată cubulețe și anghinarea la grătar și se amestecă. Se împrăștie cu puțină roșie tăiată cubulețe și niște feta mărunțită apoi se stropește cu salsa verde rămasă.

#Salată #linte #și #pancetta #salsa #verde
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *