Skip to content

Tipul bucătăriei:

Salată de miel, portocale și sfeclă friptă

Salată de miel, portocale și sfeclă friptă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Salata de miel este una dintre primele salate care apar și va fi din belșug în aprilie. Frunzele sale untoase sunt o folie perfectă pentru sfecla roșie pământoasă și portocala ascuțită din această salată.


Ingrediente

  • sfeclă 4, dimensiunea unei mingi de golf
  • ulei de masline
  • semințe de chimen ½ linguriță
  • salata de miel 100 g
  • portocale 2, segmentat
  • ceapa rosie ½, feliat

pansament

  • ulei de masline 3 linguri
  • otet de vin rosu 1 lingura
  • suc de portocale 1 lingura
  • mustar integral 2 lingurite

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Se pune sfecla in putin ulei de masline cu chimenul si se frige pana se inmoaie, aproximativ 40-50 de minute. Se răcește, se curăță și se taie în felii. Aranjați salata de miel, sfecla, bucățile de portocale și ceapa pe un platou. Se amestecă ingredientele pentru dressing și se toarnă peste.

#Salată #miel #portocale #și #sfeclă #friptă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *