Skip to content

Tipul bucătăriei:

725

Salată de năut, mentă, portocale și feta

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această salată crocantă de năut, cu portocală zestă și feta acidulată, este rapidă și ușoară și cu sub 500 de calorii, este un prânz grozav sau o cină mai ușoară.


https://youtube.com/watch?v=Pv3AWnJrjks%26hl%3Den%26fs%3D1

Ingrediente

  • portocale 1
  • mentă 1 buchet mic, tocat
  • naut Tavă de 400 g, clătită și scursă
  • pătrunjel 1 buchet mic, tocat
  • feta 100 g, rupte în bucăți
  • ulei de măsline sau oțet de portocale sau de cidru

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați coaja și sâmburele portocalei cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați portocala în felii fine. Se amestecă totul și se condimentează bine.

Informatii nutritionale

  • Kcals 406
  • Carbohidrați 29.7g
  • Proteină 17.9g
  • Gras 24.7g
  • Sare 2,52g
  • Saturate 7.9g
  • Fibră 6.6g
#Salată #năut #mentă #portocale #și #feta
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *