Tipul bucătăriei:
Salată de năut, mentă, portocale și feta
- serveste 2
- Uşor
Această salată crocantă de năut, cu portocală zestă și feta acidulată, este rapidă și ușoară și cu sub 500 de calorii, este un prânz grozav sau o cină mai ușoară.
https://youtube.com/watch?v=Pv3AWnJrjks%26hl%3Den%26fs%3D1
Ingrediente
- portocale 1
- mentă 1 buchet mic, tocat
- naut Tavă de 400 g, clătită și scursă
- pătrunjel 1 buchet mic, tocat
- feta 100 g, rupte în bucăți
- ulei de măsline sau oțet de portocale sau de cidru
Metodă
-
Pasul 1
Tăiați coaja și sâmburele portocalei cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați portocala în felii fine. Se amestecă totul și se condimentează bine.
Informatii nutritionale
- Kcals 406
- Carbohidrați 29.7g
- Proteină 17.9g
- Gras 24.7g
- Sare 2,52g
- Saturate 7.9g
- Fibră 6.6g
#Salată #năut #mentă #portocale #și #feta