Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Bol de salată de ton Niçoise lângă oală de muștar cu muștar

Salată de niçoise

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

O salată clasică în stil francez, îngrămădită cu cartofi pentru bebeluși, ceapă roșie, ouă, salată Little Gem, măsline, ton și capere. Se servește cu un pansament de muștar și miere


Bateți această salată vibrantă de nișeză, apoi verificați împachetările noastre de ton, coacerea pastelor de ton, salata de paste de ton și mai multe rețete de friptură de ton.

Ingrediente

  • Charlotte sau cartofi pentru bebeluși 500g, înjumătățit
  • ulei de pulverizare
  • Fasole verde 250g
  • ouă (am folosit Clarence Court Burford Browns) 4 mari
  • ceapa rosie 1, feliat subțire
  • roșii cherry 200g, înjumătățit
  • salata mica bijuterie 1, mărunțită
  • tonul in apa de izvor 2 cutii de 160 g, scurse
  • capere 2 linguri
  • măsline kalamata o mână mare, cu gropi
  • arpagic tocat mărunt pentru a face 3 linguri

ÎMBRĂCĂMINTE

  • mustar Dijon 1 lingură
  • lămâie 1, suc
  • draga draga 1 linguriță
  • ulei de măsline extra virgin 2 lingurițe

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Gătiți cartofii într-o tigaie mare cu apă ușor sărată până tocmai gătită, apoi scurgeți-o bine. Bătați într-un castron cu puțin condiment, pulverizați cu ulei și aruncați până când este bine acoperit. Încărcați pe o tavă antiaderentă și prăjiți-o timp de 30 de minute, aruncând la jumătate, până devine aurie.

  • Pasul 2

    Între timp, aduceți o tigaie mare cu apă ușor sărată la fierbere și blângeți fasolea verde timp de 2 minute până se înmoaie. Scoateți-l și fugiți sub apă rece până când este complet rece. În aceeași tigaie, coborâți cu grijă ouăle și fierbeți-le timp de 6 minute 30 de secunde, apoi scurgeți-le și rulați-le sub apă rece până la rece. Se curăță și se înjumătățește.

  • Pasul 3

    Pentru a face pansamentul, amestecați toate ingredientele cu un pic de condimente și 1 lingură de apă.

  • Pasul 4

    Aranjați cartofii, ouăle, fasolea, ceapa roșie, roșiile cherry și salata verde în boluri de mică adâncime, topping cu ton. Se împrăștie peste capere, măsline și o stropire de arpagic. Stropiți peste pansament pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 303
  • Gras 8.7g
  • Saturează 2.1g
  • Carbohidrați 26.5g
  • Zaharuri 9.3g
  • Fibră 7.2g
  • Proteină 25.9g
  • Sare 0,7g
.
#Salată #niçoise
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *