Tipul bucătăriei:
Salată de orez roșu Camargue cu feta și nuci de pin
- serveste 2
- Uşor
Orezul roșu Camargue are o aromă de nucă și o textură ușor mestecată. Cu feta acidulată și nuci de pin crocante, această salată este rapidă și sănătoasă, perfectă pentru prânz sau o masă mai ușoară la mijlocul săptămânii.
Ingrediente
- Orez roșu Camargue 150g (atenție la Merchant Gourmet și Gallo)
- otet de vin rosu 1 lingura
- ulei de măsline extra virgin 2 linguri
- brânză feta 50 g, tăiate cubulețe
- nuci de pin 1 lingura, prajita
- morcovi 2, decojite și tocate
- ceapa rosie ½ mic, tăiat în jumătăți de lună
- pătrunjel cu frunze plate 20 g, tocate fin
Metodă
-
Pasul 1
Se fierbe orezul al dente, se scurge si se clateste in apa rece. Se varsa intr-un castron si se amesteca cu otetul, uleiul si condimentele. Adăugați ingredientele rămase, amestecați din nou și puneți cu lingura în boluri.
Informatii nutritionale
- Kcals 483
- Carbohidrați 66.2g
- Proteină 11.2g
- Gras 21.1g
- Sare 0,74g
- Fibră 3g
#Salată #orez #roșu #Camargue #feta #și #nuci #pin