Skip to content

Tipul bucătăriei:

1792

Salată de orez roșu Camargue cu feta și nuci de pin

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Orezul roșu Camargue are o aromă de nucă și o textură ușor mestecată. Cu feta acidulată și nuci de pin crocante, această salată este rapidă și sănătoasă, perfectă pentru prânz sau o masă mai ușoară la mijlocul săptămânii.


Ingrediente

  • Orez roșu Camargue 150g (atenție la Merchant Gourmet și Gallo)
  • otet de vin rosu 1 lingura
  • ulei de măsline extra virgin 2 linguri
  • brânză feta 50 g, tăiate cubulețe
  • nuci de pin 1 lingura, prajita
  • morcovi 2, decojite și tocate
  • ceapa rosie ½ mic, tăiat în jumătăți de lună
  • pătrunjel cu frunze plate 20 g, tocate fin

Metodă

  • Pasul 1

    Se fierbe orezul al dente, se scurge si se clateste in apa rece. Se varsa intr-un castron si se amesteca cu otetul, uleiul si condimentele. Adăugați ingredientele rămase, amestecați din nou și puneți cu lingura în boluri.

Informatii nutritionale

  • Kcals 483
  • Carbohidrați 66.2g
  • Proteină 11.2g
  • Gras 21.1g
  • Sare 0,74g
  • Fibră 3g
#Salată #orez #roșu #Camargue #feta #și #nuci #pin
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *