Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de salata de ton cu ceapa rosie si fasole

Salată de ton, ceapă roșie și fasole albă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Încercați această salată bogată în proteine, ușor de urmat, cu ton, fasole cannellini, ceapă roșie și rucola. Sanatoasa, satioasa si perfecta pentru cand iti este prea foame sa gatesti


Încearcă această rețetă de salată de ton și fasole albă, apoi verifică-ne salata niçoise, împachetări cu ton, salata de paste cu ton și altele retete de ton.

Ingrediente

  • ulei de masline 2 linguri
  • mustar Dijon 1 lingura
  • lămâie ½, suc
  • ton în apă de izvor 1 tavă de 200 g, scursă și tăiată în bucăți
  • fasole cannellini Tavă de 400 g, clătită și scursă
  • ceapa rosie ½, feliate fin
  • rachetă 50 g

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă uleiul, muștarul și sucul de lămâie. Se amestecă cu tonul, fasolea și ceapa și se condimentează bine. Se amestecă ușor cu rucheta, se împarte în două farfurii și se servește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 321
  • Gras 12.9g
  • Saturate 1.7g
  • Carbohidrați 25.4g
  • Fibră 7.4g
  • Proteină 27.6g
  • Sare 1,66g
#Salată #ton #ceapă #roșie #și #fasole #albă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *