Tipul bucătăriei:
Salata de ton si radicchio
- servește 2
- Uşor
Această rețetă pentru salată de ton și de radicchio ars este cu adevărat săracă în calorii, fără gluten și gata în mai puțin de 20 de minute. În plus, arată frumos pe farfurie și este una dintre modalitățile noastre preferate de a mânca friptură de ton
Încercați această rețetă pentru salată de ton și radicchio, apoi verificați-ne salată de nișă, tunuri de ton, salata de paste de ton și altele rețete de ton.
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- ulei de masline
- portocale 1, zestrat și suc
- otet de vin alb 1 linguriță
- capere mici 2 linguri, tocate grosier
- fripturi de ton 2
- radicchio 1, frunze rupte
- frunze de salată o mână
- arpagic o grămadă, tăiată
- țelină 1 tulpină, tăiată mărunt
- fasole cannellini 400g tablă, clătită și scursă
Metodă
-
Pasul 1
Bateți 1 linguriță de ulei, coaja și sucul de portocale, oțetul și caperele cu ceva condimente.
-
Pasul 2
Frecați tonul cu încă o linguriță de ulei și fierbeți-l într-o tigaie timp de 2 minute pe fiecare parte.
-
Pasul 3
Aruncați toate frunzele de salată, arpagicul, țelina și fasolea cu sosul și amestecați bine. Împarte între două farfurii și deasupra cu tonul.
Informatii nutritionale
- Kcals 330
- Gras 5.2g
- Saturează 1g
- Carbohidrați 19.1g
- Zaharuri 4.4g
- Fibră 10.1g
- Proteină 46.7g
- Sare 1.1g