Tipul bucătăriei:
Salată de varză, coriandru și mere Gochujang
- servește 4 ca lateral
- Uşor
Pasta coreeană de ardei iute, ghimbir și lime fac un dressing puternic pentru această salată răcoritoare de legume, luminată cu multă menta proaspătă și coriandru
Ingrediente
- varza rosie 350g bucată, miez și mărunțit fin
- ceapa rosie ½, feliat subțire
- Merele Braeburn 2, miez și tăiat în chibrituri
- ridiche 200g, tăiate în bețișoare
- coriandru o grămadă mare
- mentă o grămadă mică
- arahide prăjite 75g, tocate aproximativ
PENTRU ÎMBRĂCĂMINTE
- gochujang 3 linguri
- ghimbir ras fin pentru a face 1 lingurita
- tei 2, suc
- sos de pește 2 lingurițe
- zahăr brun moale deschis 1 lingură
- ulei de susan prăjit 2 lingurițe
Metodă
-
Pasul 1
Bateți împreună ingredientele pentru pansament într-un castron, apoi gustați și adăugați condimente, dacă este necesar.
-
Pasul 2
Aruncați împreună varza roșie, ceapa, merele și napul într-un castron mare. Se toarnă peste pansament și se aruncă din nou pentru a se acoperi bine.
-
Pasul 3
Când sunteți gata să serviți, rupeți grosolan frunzele de coriandru și mentă de pe tulpini și adăugați la salată cu arahide. Aruncați totul împreună încă o dată și îngrămădiți pe farfurii. Este delicios cu tăiței de orez sau pui crocant.
Informatii nutritionale
- Kcals 256
- Gras 11.9g
- Saturează 2g
- Carbohidrați 25g
- Zaharuri 19g
- Fibră 7.2g
- Proteină 8.7g
- Sare 1.6g
#Salată #varză #coriandru #și #mere #Gochujang