Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de salată coreeană cu mere, varză și napi

Salată de varză, coriandru și mere Gochujang

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca lateral
  • Uşor

Pasta coreeană de ardei iute, ghimbir și lime fac un dressing puternic pentru această salată răcoritoare de legume, luminată cu multă menta proaspătă și coriandru


Ingrediente

  • varza rosie 350g bucată, miez și mărunțit fin
  • ceapa rosie ½, feliat subțire
  • Merele Braeburn 2, miez și tăiat în chibrituri
  • ridiche 200g, tăiate în bețișoare
  • coriandru o grămadă mare
  • mentă o grămadă mică
  • arahide prăjite 75g, tocate aproximativ

PENTRU ÎMBRĂCĂMINTE

  • gochujang 3 linguri
  • ghimbir ras fin pentru a face 1 lingurita
  • tei 2, suc
  • sos de pește 2 lingurițe
  • zahăr brun moale deschis 1 lingură
  • ulei de susan prăjit 2 lingurițe

Metodă

  • Pasul 1

    Bateți împreună ingredientele pentru pansament într-un castron, apoi gustați și adăugați condimente, dacă este necesar.

  • Pasul 2

    Aruncați împreună varza roșie, ceapa, merele și napul într-un castron mare. Se toarnă peste pansament și se aruncă din nou pentru a se acoperi bine.

  • Pasul 3

    Când sunteți gata să serviți, rupeți grosolan frunzele de coriandru și mentă de pe tulpini și adăugați la salată cu arahide. Aruncați totul împreună încă o dată și îngrămădiți pe farfurii. Este delicios cu tăiței de orez sau pui crocant.

Informatii nutritionale

  • Kcals 256
  • Gras 11.9g
  • Saturează 2g
  • Carbohidrați 25g
  • Zaharuri 19g
  • Fibră 7.2g
  • Proteină 8.7g
  • Sare 1.6g
.
#Salată #varză #coriandru #și #mere #Gochujang
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *