Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă japoneză de salată de vită cu salată verde și ridichi servită pe o farfurie lungă albă

Salată de vită în stil japonez

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Friptura nu trebuie să fie bogată în calorii. Această salată de carne de vită în stil japonez este plină de arome proaspete, gustoase de inspirație asiatică, este gata în 20 de minute și are sub 250 de calorii. Are un gust atât de bun, încât vei uita că ești virtuos


Ingrediente

  • crupa sau friptura de muschi 250 g, fără grăsimi
  • ulei pentru prăjit
  • ridichi 8, feliate
  • salată verde pentru copii 2 capete

ÎMBRACȚIE

  • morcov 1 mic, ras
  • mirin 2 linguri
  • otet de orez 1 lingura
  • sos de soia 1 lingura
  • ulei de susan 1 lingura
  • șalotă 1, tocat fin
  • rădăcină de ghimbir 1 lingura, ras

Metodă

  • Pasul 1

    Ungeți friptura cu 1 linguriță ulei și asezonați. Se încălzește o tigaie sau o tigaie până când este foarte fierbinte, apoi se prăjește friptura timp de 2 minute pe fiecare parte. Odihnește-te timp de 5 minute și tăiem felii subțiri.

  • Pasul 2

    Amestecați ingredientele pentru dressing. Aranjați friptura și bijuteria pentru bebeluș pe două farfurii, turnați peste dressing și presărați cu ridichi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 242
  • Gras 8.6g
  • Carbohidrați 13.2g
  • Fibră 1.5g
  • Proteină 28.8g
  • Sare 1,59g
#Salată #vită #în #stil #japonez
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *