Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de salata Kale Waldorf cu sos de zara servita intr-un castron mare alb

Salată Kale Waldorf cu sos de zară

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Această salată de kale waldorf cu sos de zară este o actualizare inteligentă a unui clasic și cu o cantitate bună de sos crocant și acidulat, este o garnitură cu adevărat utilă.


Ingrediente

  • varză creață 200 g
  • lămâie 1, suc
  • sare de mare 1 lingura
  • țelină 3 tulpini, decojite cu un curățător de cartofi și tăiate în bucăți diagonale
  • mere roșii 2, tăiați în felii subțiri
  • struguri verzi fără semințe 150 g, tăiate la jumătate
  • nuci pecan 50 g, prăjită
  • zer 125 ml
  • iaurt grecesc 3 linguri
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobită
  • otet de vin alb 1 lingura
  • pătrunjel tocat fin, pentru a face 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Scoateți frunzele de varză și aruncați tulpinile dure. Se spală foarte bine, apoi se usucă într-un prosop curat sau cu sul de bucătărie. Pune varza intr-un castron cu sucul de lamaie si 1 lingurita sare de mare. Folosind mâinile, frecați lămâia și sarea în frunze (acest lucru va ajuta să înmoaie varza).

  • Pasul 2

    Adăugați țelina, merele și strugurii și amestecați totul împreună, apoi lăsați timp de 10 minute în timp ce pregătiți toate celelalte ingrediente.

  • Pasul 3

    Se amestecă ingredientele pentru dressing și se condimentează. Adăugați în castronul cu kale și aruncați din nou. Puneți salata pe un platou, puneți deasupra nuci pecan și serviți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 117
  • Gras 6.6g
  • Saturate 1.6g
  • Carbohidrați 10.2g
  • Fibră 1.6g
  • Proteină 3.4g
  • Sare 0,7g
#Salată #Kale #Waldorf #sos #zară
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *