Skip to content

Tipul bucătăriei:

7949

Salată Superfood cu dressing marocan

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această salată folosește legume viu colorate, care este important de inclus într-o dietă sănătoasă echilibrată, deoarece oferă o gamă largă de vitamine, minerale și fibre. Acestea sunt amestecate în cușcuș, ceea ce face o salată sățioasă pentru felul principal. Vizitați 5aday.com pentru a afla mai multe.


Ingrediente

  • sfecla rosie cruda 4 mici
  • ulei de masline
  • morcovi 3 medii, decojite și tăiate în bețișoare mici
  • brocoli 200 g, tăiate în buchete mici
  • cuscus 200 g
  • semințe de dovleac 2 linguri, prăjite
  • ulei de măsline extra virgin 6 linguri
  • otet de vin rosu 3 linguri
  • boia dulce 1 lingura
  • chimen măcinat ½ linguriță
  • usturoi 1 cuișoare, tocat mărunt
  • pătrunjel cu frunze plate un buchet mic, păstrați câteva frunze pentru decorare

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se amestecă sfecla roșie cu 1 lingură ulei de măsline și se asezonează. Se prăjește timp de 30 de minute sau până când se înmoaie. Se răcește, apoi se curăță și se taie cubulețe. Se fierb morcovii și broccoli până când se înmoaie, aproximativ 4 minute, apoi se împrospătează în apă foarte rece și se scurg.

  • Pasul 2

    Puneti cuscusul intr-un castron mare si turnati peste 150 ml apa clocotita. Se acoperă 10 minute, apoi se pufează cu o furculiță. Se amestecă ingredientele pentru dressing și se condimentează. Puneți cușcușul într-un vas de servire, puneți legumele deasupra și turnați peste dressing. Se presara cu seminte de dovleac si patrunjel si se serveste.

#Salată #Superfood #dressing #marocan
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *