Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de salata thailandeza de pui tocata fin servita intr-un castron mare alb

Salată thailandeză de pui tocată

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Salata thailandeză de pui este un fel de mâncare vibrantă, plină de gust, care folosește ierburi proaspete, sos de pește și suc de lămâie ca dressing pentru a face un prânz sau o cină ușoară, plină de aromă, dar săracă în calorii. În prezent, puteți obține majoritatea ingredientelor thailandeze din această rețetă la orice supermarket bun


Ingrediente

  • pui tocat 400 g (cumpărați fileuri de pulpă de pui tocate sau zdrobiți într-un robot de bucătărie)
  • supă de pui 100 ml
  • rădăcină de ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, rasă
  • usturoi 2 cuișoare, tăiate mărunt
  • iarba de lamaie 1 tulpină, tocată mărunt
  • ardei iute roșu 2, tocate fin
  • sos de pește 2 linguri
  • suc de lămâie 3 linguri
  • frunze de mentă și coriandru câte o mână mică din fiecare
  • Frunze de salată verde Little Gem și bastoane de castraveți a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti puiul in supa intr-o tigaie pana devine alb si supa se evapora. Adăugați ghimbirul, usturoiul, iarba de lămâie și ardeiul iute și continuați să gătiți încă 3 minute.

  • Pasul 2

    Luați focul și adăugați sosul de pește și sucul de lămâie. Se amestecă ierburile și se servește cu frunze de salată verde și bastoane de castraveți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 128
  • Gras 3.1g
  • Saturate 1.1g
  • Carbohidrați 1.9g
  • Fibră 0,2g
  • Proteină 23.3g
  • Sare 1,83g
#Salată #thailandeză #pui #tocată
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *