Skip to content

Tipul bucătăriei:

1490

Salată vietnameză de morcovi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

O salată super sănătoasă pe bază de morcovi și varză albă primește tratamentul asiatic. Sosul de lime, ardei iute și ghimbir oferă legumelor crocante un lift masiv. Serviți ca garnitură cu pui sau împachetați pentru un prânz cu conținut scăzut de grăsimi.


Ingrediente

  • tei 2, 1 suc si 1 taiat in obraji pentru a servi
  • sos de pește 3 linguri
  • sos dulce de ardei iute 3 linguri
  • rădăcină de ghimbir Bucata de 2 cm, rasa fin
  • morcovi 3 mari, mărunțite fin – o mandolină face treaba rapid
  • varza alba ¼, tocat foarte fin
  • arahide o mână, prăjită și tocată
  • mentă un buchet mare, tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă sucul de lămâie, sosul de pește, sosul chilli și ghimbirul. se adauga morcovul, varza si menta si se amesteca.

    Se presară cu alune. servește ca garnitură.

Informatii nutritionale

  • Kcals 147
  • Carbohidrați 20.4g
  • Proteină 5.8g
  • Gras 5.2g
  • Sare 2,77g
  • Saturate 0,9g
  • Fibră 4.6g
#Salată #vietnameză #morcovi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *