Skip to content

Tipul bucătăriei:

7753

salată vietnameză

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • Uşor

Prânzul de luni este sortat cu această salată vietnameză. Varza roșie mărunțită, morcovul, menta și alunele, cu zeamă de lămâie, este un excelent acompaniament de mezeluri pentru un prânz sănătos și delicios.


Ingrediente

  • varză mărunțită
  • morcov ras
  • frunze de menta
  • alune zdrobite
  • ceapa rosie
  • lămâie verde 1, suc
  • sos de pește 1 lingura
  • zahăr 1 lingura
  • oua fierte tari, sferturi

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă varza roșie mărunțită, morcovul ras, frunzele de mentă și alunele zdrobite cu puțină ceapă roșie. Se amestecă sucul de lămâie cu sosul de pește și zahărul, se toarnă peste și se amestecă bine. Adăugați ouăle fierte tari în sferturi și serviți cu carne la grătar sau mezeluri la prânz.

#salată #vietnameză
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *