Tipul bucătăriei:
Somon înnegrit cu Cajun, cu ciuperci verzi crocante
- servește 2
- Uşor
Acest somon înnegrit cu cajun cu conținut scăzut de calorii are o aromă fumurie și picantă și se echilibrează frumos cu salata verde crocantă de casă. Va fi pe masă în mai puțin de 30 de minute, deci este perfect pentru o masă rapidă și sănătoasă în mijlocul săptămânii
Încercați acest somon înnegrit cu Cajun, apoi verificați mai multe rețete de somon, cum ar fi somonul nostru Cajun cu pene de cartofi dulci de rozmarin.
Ingrediente
- somon 2 fileuri fără piele
- Cajun mix de condimente 3-4 lingurițe (sau amestecați cantități egale de boia afumată, sare de usturoi, cimbru uscat și piper negru)
- unt
SLAW VERDE
- varza alba 1/4 mic, mărunțit
- piper verde 1/2, feliat subțire
- ceapa rosie 1/2 mic, feliat
- țelină 2 bețișoare, feliate mărunt
- oțet de cidru sau oțet de vin alb 2 lingurițe
- maioneză 1 lingură
Metodă
-
Pasul 1
Aruncați toate ingredientele de salată împreună cu un vârf de sare foarte bun și lăsați-le timp de 10 minute.
-
Pasul 2
Îndepărtați peștele pe ambele părți cu amestecul de condimente, condimentați cu sare, apoi încălziți unt într-o tigaie antiaderentă și prăjiți peștele pe ambele părți timp de câteva minute până când este gătit și devine auriu.
-
Pasul 3
Îngrămădiți niște crapă pe o farfurie și așezați peștele deasupra pentru a servi.
Informatii nutritionale
- Kcals 497
- Gras 33.7g
- Saturează 7.1g
- Carbohidrați 7.2g
- Zaharuri 6.8g
- Fibră 4.5g
- Proteină 39.1g
- Sare 1g