Tipul bucătăriei:
Sorbet de pepene verde
- serveste 4
- Uşor
În timpul verilor lungi și fierbinți din Italia, o lingură de sorbetto di cocomro este o alegere populară. Cantitatea de zahar folosita in aceasta reteta de sorbet poate fi variata in functie de dulceata pepenelui verde
Încercați sorbetul nostru de pepene verde, apoi verificați sorbetul nostru de mango, sorbetul de mure, sorbetul de kiwi și multe altele retete de sorbet.
Ingrediente
- pepene 1, tăiate felii și semințele scoase
- zahăr tos auriu la gust
Metodă
-
Pasul 1
Scoateți coaja de pepene verde și tăiați carnea în bucăți. Se pasează într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Adăugați zahăr, câteva linguri o dată, până devine suficient de dulce. Amintiți-vă că frigul va toci puțin aroma.
-
Pasul 2
Răciți piureul timp de două ore, apoi congelați într-un recipient sau amestecați într-o mașină electrică de înghețată. Păstrați sorbetul la congelator până când este gata de servire.
Informatii nutritionale
- Kcals 147
- Gras 0,9g
- Carbohidrați 35.3g
- Fibră 0,3g
- Proteină 1.6g
- Sare 0,02g