Skip to content

Tipul bucătăriei:

Sorbet de pepene verde

Sorbet de pepene verde

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

În timpul verilor lungi și fierbinți din Italia, o lingură de sorbetto di cocomro este o alegere populară. Cantitatea de zahar folosita in aceasta reteta de sorbet poate fi variata in functie de dulceata pepenelui verde


Încercați sorbetul nostru de pepene verde, apoi verificați sorbetul nostru de mango, sorbetul de mure, sorbetul de kiwi și multe altele retete de sorbet.

Ingrediente

  • pepene 1, tăiate felii și semințele scoase
  • zahăr tos auriu la gust

Metodă

  • Pasul 1

    Scoateți coaja de pepene verde și tăiați carnea în bucăți. Se pasează într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Adăugați zahăr, câteva linguri o dată, până devine suficient de dulce. Amintiți-vă că frigul va toci puțin aroma.

  • Pasul 2

    Răciți piureul timp de două ore, apoi congelați într-un recipient sau amestecați într-o mașină electrică de înghețată. Păstrați sorbetul la congelator până când este gata de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 147
  • Gras 0,9g
  • Carbohidrați 35.3g
  • Fibră 0,3g
  • Proteină 1.6g
  • Sare 0,02g
#Sorbet #pepene #verde
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *