Tipul bucătăriei:
Souvlaki de pui
- servește 2
- Uşor
Am făcut acest vas clasic de fast-food grecesc mai ușor folosind piept de pui, mai degrabă decât coapse, și frământându-l cu o mulțime de legume
Încercați souvlaki-ul nostru de pui, apoi verificați rețetele noastre grecești.
Ingrediente
- file de piept de pui fără piele 2, tăiate în bucăți
- usturoi 1 cuișor, zdrobit
- lămâie 1, 1/2 suc și zest, 1/2 tăiat în pene
- oregano uscat 1 linguriță
- ulei de masline 2 lingurițe
- piper verde 1, tăiat în bucăți
- ceapa rosie 1 mic, tăiat în pene
- pâine plată 2, la grătar
- frunze de salată a servi
Metodă
-
Pasul 1
Puneți puiul, usturoiul, sucul de lămâie și coaja, oregano și uleiul de măsline într-un castron. Se condimentează bine, apoi se amestecă și se lasă 30 de minute.
-
Pasul 2
Înfășurați puiul pe frigarui cu bucăți de piper și ceapă între ele. Plătiți la grătar sau grătați până devin aurii și fierte.
-
Pasul 3
Serviți pe o pâine plată cu niște salată și câteva pene de lămâie pentru stoarcere.
Informatii nutritionale
- Kcals 353
- Gras 5.7g
- Saturează 1.1g
- Carbohidrați 38g
- Fibră 3.8g
- Proteină 37.3g
- Sare 1g
#Souvlaki #pui