Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Souvlaki de pui

Souvlaki de pui

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Am făcut acest vas clasic de fast-food grecesc mai ușor folosind piept de pui, mai degrabă decât coapse, și frământându-l cu o mulțime de legume


Încercați souvlaki-ul nostru de pui, apoi verificați rețetele noastre grecești.

Ingrediente

  • file de piept de pui fără piele 2, tăiate în bucăți
  • usturoi 1 cuișor, zdrobit
  • lămâie 1, 1/2 suc și zest, 1/2 tăiat în pene
  • oregano uscat 1 linguriță
  • ulei de masline 2 lingurițe
  • piper verde 1, tăiat în bucăți
  • ceapa rosie 1 mic, tăiat în pene
  • pâine plată 2, la grătar
  • frunze de salată a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți puiul, usturoiul, sucul de lămâie și coaja, oregano și uleiul de măsline într-un castron. Se condimentează bine, apoi se amestecă și se lasă 30 de minute.

  • Pasul 2

    Înfășurați puiul pe frigarui cu bucăți de piper și ceapă între ele. Plătiți la grătar sau grătați până devin aurii și fierte.

  • Pasul 3

    Serviți pe o pâine plată cu niște salată și câteva pene de lămâie pentru stoarcere.

Informatii nutritionale

  • Kcals 353
  • Gras 5.7g
  • Saturează 1.1g
  • Carbohidrați 38g
  • Fibră 3.8g
  • Proteină 37.3g
  • Sare 1g
.
#Souvlaki #pui
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *