Skip to content

Tipul bucătăriei:

1087

Supă bogată de roșii și cimbru

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Perfectă pentru a sufla pânzele de păianjen, această supă încălzitoare conține roșii prune, morcov și cimbru. Terminați amestecând cu crème fraîche și serviți cu multă pâine.


Pregătiți această supă de roșii cu orez și cimbru, apoi verificați supa noastră clasică de roșii, supa cremoasă de roșii, supa de roșii și ardei roșu și mai multe rețete de roșii.

Ingrediente

  • ceapă 1, tocat grosier
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • morcov 1, tăiat cubulețe
  • măsline ulei
  • frunze de cimbru din 2 crengute
  • supa de pui sau legume 750 ml
  • roșii prune 2 cutii de 400 g
  • piure de tomate 1 lingura
  • cremă proaspătă cu jumătate de grăsime ½ cuva de 200 g

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti ceapa, usturoiul si morcovul in 1 lingura de ulei pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.

    Adăugați cimbrul, bulionul, roșiile și piureul de roșii și fierbeți timp de 15 minute până se îngroașă ușor.

    Se toarnă într-un lichid de lichid și se amestecă până la omogenizare. Se amestecă cu crème fraîche și se servește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 170
  • Gras 8.4g
  • Saturate 2.8g
  • Carbohidrați 13.7g
  • Fibră 3g
  • Proteină 10.9g
  • Sare 1.21g
#Supă #bogată #roșii #și #cimbru
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *