Skip to content

Tipul bucătăriei:

16660

Supă cu trei fasole

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Fasolea, fasolea verde tăiată și fasolea cannellini sunt prezente în această supă de legume cu o singură oală. Economisiți spălatul la mijlocul săptămânii cu acest fel de mâncare reconfortant bogat în proteine.


Încearcă această supă cu trei fasole, apoi verifică-ne supă de fasole cu unt picant, supa de praz si cartofi, supa de pistou de iarna și altele retete de supa.

Ingrediente

  • supa de legume sau supa de pui 500 ml
  • fasole lată 2 pumni, congelate
  • fasole verde tunsă 2 pumni
  • fasole cannellini 400 g
  • busuioc mână
  • parmezan 2 linguri, ras

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți 500 ml supă de legume sau de pui într-o cratiță până la fiert, adăugați 2 pumni de fasole proaspătă sau congelată și 2 pumni de fasole verde tăiată și gătiți timp de 2 minute.

    Adăugați 400 g de fasole cannellini, scurse și clătite și gătiți încă 2 minute. Sezon.

    Se amestecă o mână de busuioc tocat gros și 2 linguri de parmezan ras.

#Supă #trei #fasole
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *