Skip to content

Tipul bucătăriei:

1647

Supă de chorizo ​​și linte roșie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Această supă simplă este foarte ușor de făcut și are o mulțime de aromă puternică din chorizo ​​afumat și boia de ardei. Lintea roșie o face o rețetă afterwork consistentă, dar sănătoasă.


Ingrediente

  • praz 2, tocate fin
  • chorizo 100 g, decojite și tocate gros
  • ulei de masline 1 lingura
  • unt 1 lingura
  • roșii feliate 2 cutii de 400 g
  • stoc de legume 1,5 litri
  • lentile roșii 300 g
  • boia afumată 1 lingurita generoasa

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți prazul și chorizo-ul în ulei și unt până când prazul se înmoaie și chorizo-ul a eliberat o parte din uleiul său.

  • Pasul 2

    Adăugați ingredientele rămase și aduceți la fiert.

  • Pasul 3

    Se fierbe timp de 30 de minute.

  • Pasul 4

    Scoateți câteva bucăți de chorizo, lichidați supa, apoi adăugați chorizo-ul rezervat în supă înainte de servire, pentru un plus de textură.

  • Pasul 5

    Se condimentează și se servește cu pâine.

Informatii nutritionale

  • Kcals 274
  • Carbohidrați 27.9g
  • Proteină 20.9g
  • Gras 9.6g
  • Sare 2.07g
  • Fibră 3.6g
#Supă #chorizo #și #linte #roșie
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *