Tipul bucătăriei:
Supă de chorizo și linte roșie
- serveste 8
- Uşor
Această supă simplă este foarte ușor de făcut și are o mulțime de aromă puternică din chorizo afumat și boia de ardei. Lintea roșie o face o rețetă afterwork consistentă, dar sănătoasă.
Ingrediente
- praz 2, tocate fin
- chorizo 100 g, decojite și tocate gros
- ulei de masline 1 lingura
- unt 1 lingura
- roșii feliate 2 cutii de 400 g
- stoc de legume 1,5 litri
- lentile roșii 300 g
- boia afumată 1 lingurita generoasa
Metodă
-
Pasul 1
Prăjiți prazul și chorizo-ul în ulei și unt până când prazul se înmoaie și chorizo-ul a eliberat o parte din uleiul său.
-
Pasul 2
Adăugați ingredientele rămase și aduceți la fiert.
-
Pasul 3
Se fierbe timp de 30 de minute.
-
Pasul 4
Scoateți câteva bucăți de chorizo, lichidați supa, apoi adăugați chorizo-ul rezervat în supă înainte de servire, pentru un plus de textură.
-
Pasul 5
Se condimentează și se servește cu pâine.
Informatii nutritionale
- Kcals 274
- Carbohidrați 27.9g
- Proteină 20.9g
- Gras 9.6g
- Sare 2.07g
- Fibră 3.6g
#Supă #chorizo #și #linte #roșie