Skip to content

Tipul bucătăriei:

973

Supa de fasole alba cu bacon

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Luminează o zi mizerabilă cu această supă sănătoasă de fasole cannellini, acoperită cu un strop de slănină, doar 54 de calorii per porție. Serviți cu pâine și unt pentru prânzul perfect.


Încearcă această supă de fasole albă cu slănină, apoi verifică-ne supă de fasole cu unt picant, supa de praz si cartofi, supa de pistou de iarna și mai multă încălzire retete de supa.

Ingrediente

  • ceapă 1, tocat fin
  • morcov 1, tocat fin
  • ulei de masline
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • fasole albă sau cannellini Tavă de 410 g, clătită și scursă
  • supa de pui sau legume 500 ml
  • cremă unică oală de 142 ml
  • slănină striată 4 erupții, tăiate fin și prăjite până devin crocante
  • pătrunjel câteva crengute, prăjite până devin crocante

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți ceapa și morcovul în puțin ulei până se înmoaie, dar nu se rumenesc, adăugați usturoiul și fierbeți timp de două minute. Adăugați fasolea și gătiți până se încălzește.

    Împingeți toate ingredientele printr-un mouli înapoi într-o cratiță și adăugați bulionul și smântâna, aduceți la fiert și asezonați.

    Împărțiți între 4 boluri și presărați cu slănină și pătrunjel.

Informatii nutritionale

  • Kcals 54
  • Gras 4g
  • Saturate 0,6g
  • Carbohidrați 3.2g
  • Fibră 2g
  • Proteină 1.4g
  • Sare 0,3g
#Supa #fasole #alba #bacon
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *