Tipul bucătăriei:
Supă de mazăre și coriandru cu chorizo
- serveste 4
- Puțin efort
Cea mai bună supă de mazăre pentru patru. O pungă de mazăre congelată poate fi transformată într-un castron verde vibrant de bunătate cu această supă delicioasă și ușoară. Chorizo este ingredientul secret și dă o sară interesantă legumelor. Nu trebuie să folosiți mult, așa că menține și caloriile scăzute. Se serveste cu paine crosta in parte.
Încercați această supă de mazăre și coriandru, apoi verificați supa noastră de mazăre și mentă și mai multe rețete de supă de vară.
Ingrediente
- ceapă 1, tocat grosier
- unt
- cartof 1 mediu, decojit și tăiat cubulețe
- supă de pui 750 ml
- Mazăre congelată 400 g
- coriandru ½ grămadă mică, tocată grosier
- ulei de masline
- chorizo feliat Pachet de 60 g, tăiat fâșii
Metodă
-
Pasul 1
Se caleste ceapa intr-un burete de unt pana se inmoaie. Adăugați cartofii și gătiți pentru o clipă, apoi adăugați supa. Se fierbe până când cartoful este moale. Păstrați o mână bună de mazăre, apoi adăugați restul în tigaie și aduceți din nou la fiert timp de 2 minute. Adauga coriandru, amesteca pana se ofileste apoi stinge focul. Se amestecă până la omogenizare.
-
Pasul 2
Încinge o lingură de ulei de măsline într-o tigaie și gătește chorizo-ul până devine crocant.
-
Pasul 3
Se amestecă mazărea rezervată în supă, se încălzește și se servește cu chorizo.
Informatii nutritionale
- Kcals 214
- Gras 8.5g
- Carbohidrați 19.5g
- Fibră 7.1g
- Proteină 15.4g
- Sare 0,8g