Skip to content

Tipul bucătăriei:

Supă de morcovi și chimen cu coriandru proaspăt

Supă de morcovi și chimen cu coriandru proaspăt

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Această supă este un clasic dintr-un motiv, iar această rețetă este rapidă, ușoară și sănătoasă. Amestecați coriandru proaspăt înainte de servire aduce cu adevărat aromele. Faceți dublu și congelați-l sau păstrați-l pentru prânz.


Ingrediente

  • ceapă 1, tocat
  • ulei de masline
  • semințe de chimen 1 lingurita, prajita
  • fulgi de ardei iute sau pudră un mic ciupit
  • morcovi 6 medii, decojite și tocate
  • zahăr brun moale 2 lingurite
  • supa de pui sau legume proaspăt, preparat până la 400 ml
  • coriandru 1 buchet, tocat
  • crème fraîche cu conținut scăzut de grăsimi (optional)

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți ceapa în puțin ulei până se înmoaie. Adăugați chimenul și ardeiul iute și gătiți timp de un minut apoi adăugați morcovul, zahărul și bulionul și aduceți la fiert. Gatiti timp de 10 minute sau pana cand morcovul este foarte moale, apoi mixati intr-un blender. Adăugați mai mult bulion sau apă dacă supa este prea groasă și reîncălziți dacă este necesar. Se amestecă prin coriandru, se condimentează bine. Adăugați o lingură de crème fraîche în fiecare bol pentru a servi, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 231
  • Gras 7g
  • Saturate 0,7g
  • Carbohidrați 33.6g
  • Proteină 10.7g
#Supă #morcovi #și #chimen #coriandru #proaspăt
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *