Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de supă thailandeză de porumb dulce

Supă de porumb dulce în stil thailandez

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Această supă condimentată cu creveți, lapte de cocos, porumb dulce și roșii cherry va zdrobi pânzele de păianjen


Ingrediente

  • Pastă de curry roșu thailandez 1 lingura
  • lapte de nucă de cocos Cutie de 400 ml
  • porumb dulce feliat din ştiulete pentru a face 200g
  • roșii cherry 16, înjumătățit
  • creveți cruzi decojiți dintr-o sursă durabilă 200 g
  • supa de pui sau legume 500 ml
  • coriandru un buchet mic, tocat grosier

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește pasta de curry roșu într-o cratiță până când începe să sfârâie în uleiul ei, se amestecă laptele de cocos și se lasă la fiert.

  • Pasul 2

    Adăugați porumbul și gătiți timp de 3 minute apoi adăugați roșiile cherry și creveții și gătiți timp de un minut.

  • Pasul 3

    Adăugați bulionul și amestecați bine apoi adăugați coriandru.

Informatii nutritionale

  • Kcals 294
  • Gras 19.4g
  • Saturate 14.2g
  • Carbohidrați 13.5g
  • Fibră 1.4g
  • Proteină 17.3g
  • Sare 1.33g
#Supă #porumb #dulce #în #stil #thailandez
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *