Tipul bucătăriei:
Supă de porumb dulce în stil thailandez
- serveste 4
- Puțin efort
Această supă condimentată cu creveți, lapte de cocos, porumb dulce și roșii cherry va zdrobi pânzele de păianjen
Ingrediente
- Pastă de curry roșu thailandez 1 lingura
- lapte de nucă de cocos Cutie de 400 ml
- porumb dulce feliat din ştiulete pentru a face 200g
- roșii cherry 16, înjumătățit
- creveți cruzi decojiți dintr-o sursă durabilă 200 g
- supa de pui sau legume 500 ml
- coriandru un buchet mic, tocat grosier
Metodă
-
Pasul 1
Se încălzește pasta de curry roșu într-o cratiță până când începe să sfârâie în uleiul ei, se amestecă laptele de cocos și se lasă la fiert.
-
Pasul 2
Adăugați porumbul și gătiți timp de 3 minute apoi adăugați roșiile cherry și creveții și gătiți timp de un minut.
-
Pasul 3
Adăugați bulionul și amestecați bine apoi adăugați coriandru.
Informatii nutritionale
- Kcals 294
- Gras 19.4g
- Saturate 14.2g
- Carbohidrați 13.5g
- Fibră 1.4g
- Proteină 17.3g
- Sare 1.33g
#Supă #porumb #dulce #în #stil #thailandez