Tipul bucătăriei:
Supă de roșii proaspete
- serveste 4
- Uşor
Această supă de roșii olandeză bogată și cremoasă, făcută cu roșii de prune sau viță de vie foarte coapte, a fost inspirată de deliciosul bol de supă de roșii servit la Café de Jaren din Amsterdam.
Faceți această supă de roșii proaspete folosind o recoltă de roșii coaptă, apoi verificați supa noastră de roșii și ardei roșu, supa cremoasă de roșii, supa picantă de roșii și mai multe rețete de roșii.
Ingrediente
- ceapă 1 mare, taiat cubulete
- morcov 1, tocat fin
- țelină 1 baton, tocat marunt
- unt 50 g
- cimbru
- foi de dafin 2
- prune sau roșii de viță foarte coapte 500 g, tocat grosier
- supă de pui 850 ml
- crème fraîche 8 linguri
- busuioc câteva frunze
Metodă
-
Pasul 1
Fierbeți ceapa, morcovul și țelina în unt timp de 10-15 minute până când se înmoaie cu adevărat. Adăugați ierburile și gătiți pentru un minut apoi
puneți roșiile și supa de pui. Se fierbe timp de 30 de minute, se pescuiesc ierburile, se adaugă 4 linguri de crème fraîche, apoi se folosește
un blender cu bețișoare sau un robot de bucătărie pentru a mixa până se omogenizează complet. -
Pasul 2
Asezonați, apoi puneți o oală în boluri, adăugând încă o lingură de crème fraîche și câteva frunze de busuioc la fiecare.
Informatii nutritionale
- Kcals 407
- Gras 34.8g
- Saturate 23.1g
- Carbohidrați 11.8g
- Zaharuri 10.4g
- Fibră 4.7g
- Proteină 9.1g
- Sare 0,8g