Skip to content

Tipul bucătăriei:

Supa verdeata

Supa verdeata

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Dovleceii și spanacul fac o masă sănătoasă la mijlocul săptămânii, care este gata în doar 20 de minute. Pentru o variantă vegetală, faceți acest lucru cu supa de legume și lăsați afară slănina.


Ingrediente

  • ceapă 1, tocat fin
  • ulei pentru prăjit
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • dovlecei 2, mărunțiți sau ras
  • varza creata ¼, mărunțit
  • spanac 2 pumni mari, tocate grosier
  • supa de legume sau pui proaspăt, preparat până la 750 ml
  • slănină striată 1 erupție tăiată subțire, tocată (opțional)

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți ceapa în 1 lingură de ulei timp de aproximativ 5 minute sau până când se înmoaie, adăugați usturoiul și prăjiți timp de 30 de secunde. Se adauga dovleceii si se amesteca, apoi se adauga varza, spanacul si bulionul. Aduceți la fiert și gătiți aproximativ 3 minute, condimentați bine.

  • Pasul 2

    Între timp, prăjiți slănina într-o tigaie antiaderentă până devine crocantă, nu ar trebui să mai adăugați grăsime. Scurgeți pe hârtie de bucătărie. Puteți lăsa supa în bucată sau să o amestecați până la omogenizare. Stropiți cu slănină, dacă folosiți, pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 171
  • Gras 9.2g
  • Saturate 2.1g
  • Carbohidrați 13g
  • Fibră 3.9g
  • Proteină 9.9g
  • Sare 1.3g
#Supa #verdeata
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *