Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Tabbouleh De Bame Si Rosii

Tabbouleh de bame și roșii

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Okra, sau degetele de doamnă, este o legumă cu aromă subtilă, care funcționează bine cu arome puternice. Aceasta reteta cu grau bulgar, menta, patrunjel si lamaie este ideala


Ingrediente

  • grâu bulgar 50 g
  • baume 175g, capetele tăiate
  • ulei de masline
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • rosii 4, tocat
  • kalonji (semințe de ceapă neagră) 1 lingura
  • pătrunjel cu frunze plate 1 buchet, tocat
  • mentă 1 buchet, tocat
  • lămâie 1, suc
  • iaurt a servi (optional)

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți grâul bulgar într-un bol, adăugați apă clocotită cât să o acopere cu 1 cm, acoperiți cu o farfurie și lăsați 20 de minute.

  • Pasul 2

    Intre timp prajim bamele in putin ulei si pe masura ce se inmoaie adaugam usturoiul si amestecam, urmat de rosiile. Se fierbe totul timp de 5 minute, apoi se adaugă kalonji și se condimentează bine.

  • Pasul 3

    Scurgeți grâul bulgar și adăugați pătrunjelul, menta și lămâia, condimentați bine și amestecați puțin ulei de măsline. Puneti intr-un castron si puneti o lingura deasupra. Adăugați puțin iaurt, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 220
  • Gras 7.9g
  • Carbohidrați 26.1g
  • Fibră 7.5g
  • Proteină 7.4g
  • Sare 0,1g
#Tabbouleh #bame #și #roșii
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *